چاپ        ارسال به دوست

تعلیق گریدهای سهمیه بهین یابی در صورت عدم ثبت از فردا

 مرضیه طهماسبی در گفتگو با خبرنگار نیپنا اظهارکرد: امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت  اقدام کننده برای تعلیق سهمیه ها است و دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی نیز پیگیراجرای آن است .

رئیس دفترتوسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی ادامه داد: دفتر توسعه صنایع پایین دستی با همکاری دیگرمتولیان امر به دنیال تنظیم و شفافیت کامل بازاراست و در این مسیر کاهش هفتگی درصدی سهمیه بهین یاب از اول خرداد از سوی وزارت صمت ، درصورت عدم ثبت حواله فروش فصل پاییز اعمال شده است .

 وی افزود: لزوم برگشت ارز حاصل از صادرات کامپاوند سازان به سامانه نیما  نیز از دیگراقدام های انجام شده در راستای تنظیم بازاراست .

رئیس دفترتوسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی با اشاره به این که حفظ منافع تولید کنندگان و مصرف کنندگان واقعی محصولات پتروشیمی به عنوان یک راهبرد مورد توجه ویژه دفترصنایع پایین دستی قراردارد، گفت : همانطور که بارها اعلام شده است اعلام دقیق نیاز واقعی بازاراز سوی اتحادیه های تامین نیاز و انجمن های تخصصی مصرف کننده محصولات پتروشیمی می تواند بازار را با آرامش بیشتری همراه سازد.


٠٩:٥٨ - 1399/04/01    /    شماره : ٢١٧١٢    /    تعداد نمایش : ٩٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج